20 بهمن 1402

فیشینگ و کلاهبرداری از طریق سایت های.....

دسته بندی : جرایم سایبری | فیشینگ
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخير
من در سايت ديوار با يه نفر اشنا شدم براي دوركاري و كار سيستمي كه منو به تلگرام راهنمايي كرد
كارش خريد و فروش ارز ديجيتال بود من اصلا بلد نبودم كه يادم داد ثبت نام كردم و به كارتم پول ميريخت حدود ٢٠ ميليون خرد خرد
من ارز خريدم و به ولت ايشون ريختم قرار بود بهم روزانه حقوق بده
فرداي اونروز حسابم مسدود شد متوجه شدم كه از كارت مردم دزدي ميشده و به حسابم ميريخته
ازم شكايت كردند و من هم از ايشون شكايت كردم پول مردم رو دارم از جيب ميريزم به حسابشون
اخر اين كوضوع چي ميشه براي من سابقه ميشه واقعا حالم بده و خيلي استرس دارم نميدونم چيكار كنم خواهش ميكنم لطفا راهنماييم كنيد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی رویه اکثر محاکم درخصوص فیشینگ و جرایم مشابه مبنی بر محکومیت متهم می باشد لذا توصیه می گردد با پرداخت وجوه رضایت شکات را جلب نمایید تا با عنایت به مبلغ و قابل گذشت بودن قرار موقوفی تعقیب صادر گردد و همزمان پرونده شکایت خویش از شخص مزبور را پیگیری نمایید. موفق باشید