27 اسفند 1402

استفاده از شماره حساب برای فعالیت های غیرقانونی

دسته بندی : جرایم سایبری | فیشینگ
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

حساب بانکی شما به شماره فلان از طریق سامانه هوشمند در حین فعالیت در قمارخانه های مجازی در سال جاری شناسایی شده است .
طبق قانون هر گونه قماربازی و شرط بندی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس بعنوان مجازات در نظر گرفته می شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که چنین هشداری برای شما ارسال شده نسبت به مسدودی و بستن آن حساب اقدام و موضوع را از مراجع ذیربط پیگیری نمایید.