12 مهر 1402

احقاق حق از مجاری حقوقی محقق نشده با وصف کیفری ممکن میسور است؟

دسته بندی : کیفری | شروع به کلاهبرداری
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من سال گذشته پولی ک یکی از اقوام وعده وام خانگی داده بود از من گرفت بعد حتی اصل پول خودم رو در موعد مشخص پس نداد.پول رو ب حساب همسرشون زده بودم و بخاطر همین با رسید بانک برای همسرشون شکایت کردم ولی شاهد هارو در روز تعیین شده نتونستم حاضر کنم ک رآی دادگاه رو نگرفتم الان اون خانوم توسط شاکیای دیگه ک همین موضوع بوده ب عنوان کلاهبردار دستگیر شده من میتونم الان برای اون خانوم شکایت کنم ؟چون گفتن شکایت همسرشون ک حقوقی بود رو هیچکاری نمیتونم کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما نیز همانند شکات دیگر طرح شکایت کتید تا با توجه به شکات زیاد برای بازپرس پرونده کاشف بعمل آید که اتهام انتسابی بطرفیت مقابل محرز است و شکات محق.موفق باشید.