کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | شروع به کلاهبرداری
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
اگه کسی پول واریزکرده تابراش ارزبخری وبه حساب یکی دیگه واریزبشه وطرف کلاهبرداری کنه الان مقصرکیه ایامیتونه اون پولوبگیره شماره کارتم اون طرف فرستاده براش یعنی باکلی زدن به من شماره کارتموگرفته واسه اون شخص فرستاده واونم واریزکرده برای خریدارزالان میتونه اون پولوبگیره اون شخص چون اون کلاهبردارازمنم کلاهبرداری کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز برای جرم کلاهبرداری سو نیت نیازه و این باید در دادگاه قابل اثبات باشه. پیشنهاد میکنم جزییات پرونده تون رو در تماس تلفنی مطرح و مشاوره بگیرید