بعد از ۳ ماه شکایت کلاهبرداری از من شده برای گرانفروشی

دسته بندی : کیفری | شروع به کلاهبرداری
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده سه ماه پیش مغازه رو با اجناسم واگذار کردم و بابتش پول نقد و دوتا چک به تاریخ 21 اسفند و 15 خرداد 1402 گرفتم و قرارداد با دو شاهد امضا کردیم و تحویل دادم، بعد سه ماه به علت کلاهبرداری ازم شکایت کردن و در سامانه ثنا پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 5 خرداد هس، چه اتفاقی قراره بیافته؟
البته هی زنگ میزنن میگن گران فروختی و لباس ها به فروش نمیرسه و شکایت میکنم و در حالیکه فاکتور با امضا و مهرهم دادم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سوال شما کامل نیست بنظر نمیرسد که جرم کلاهبرداری واقع شده باشد چون تعریف کلاهبرداری ربودن متقلبانه مال غیر هست در حالیکه قرارداد ممضی بامضای طرفین با شهود تنظیم شده از طرفی چک ها مشخص نیست وصول شده یا خیر ؟ در صورتی که بیش از یک پنجم قیمت واقعی فروخته باشید خریدار مغبون شده