12 مهر 1402

مجوز ورود مجدد برای پرونده از دادستانی

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول موضوع مواد 532 533 534
زهرا عمادالاسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر همسرم ازدواج ناموفق داشته که همسرش چندین سال ترک منزل کرده وازدادگاه درخواست ازادواج مجدد داده وماازادواج کردیم حالاخانمه پارسال ازمن وهمسرم شکایت کرده که همسرم دفتربیمش جعل کرده وعکس من روش زده ومن هم ازدفترچش استفاده کردم شکایت جعل واستفاده ازاسنادمعجول زده که داخل بازپرسی اصلا من نخواستن وزدن اصلا مدرکی برای متهم کردن ایشون نیست توهیچ روندی من نخواستن فقط اول دادخواستش ماروآگاهی خواست وقتی ازموضوع مطلع شدن گفتن که این اصلا درست نیست وعدله محکمی نداره فقط بازپرسی همسرم خواستن خیلی بدباهاش برخوردکردن ودراخر ازش وثیقه گرفتن تامشخص شدن رای دادگاه که هم شعبه بازپرسی وهم کیفری ماه پیش منع تقیب زدن ولی امروز باز ابلاغیه برامون امده که همون پرونده باهمون شماره پرونده وهمون شعبه باز ثبت شده رفتم خلاصه پرونده رونگاه کردم دیدم که قرار رسیدگی گذاشتن میخواستم بدونم اصلا چنین چیزی امکان داره واینکه ماباید چکارکنیم ممنون ازراهنماییتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شهروند گرامی باتوجه به اینکه برای شما منع تعقیب صادر شده و قطعی شده است در صورتیکه شخص ادله جدیدی یه دادستان ارایه نماید برای یک بار دیگر شخص می تواند با مجوز دادستان پرونده را باز و وقت رسیدگی مجدد گذاشته شود