14 مهر 1402

جرایم سایبری ،فیشنگ و طرز شکایت

دسته بندی : جرایم سایبری | فیشینگ
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام امروز عصر از طریق لینک وارد شدیم به عنوان سهام عدالت و از حساب همسرم 60میلیون تومان پول برداشت شد الان چکار کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،خیلی سریع به پلیس فتا مراجعه کنید ،تا هویت او را پیدا کنید ،سپس شکوائیه ای به عنوان فیشینگ و کلاهبرداری اینترنتی تنظیم و به طرفیت وی از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب محل جرم ارسال کنید.