17 مهر 1402

سرقت اموال در بیمارستان

دسته بندی : کیفری | سرقت
علیرضا بوالحسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بیماری در بیمارستان بستری بوده گوشواره داشته به پدر و مادر بیمار چندین مرتبه گفته شدهوشواره را در بیاورید توجه نکرده اند بیمار فوت کرده بعد از دو روز پدر و مادر گوشواره های بیمار را خواسته آن گوشواره گم‌شده و نیست علیه بخش شکایت دزدی کرده اند .وکیل بیمارستان تماس گرفته و میگوید پرسنل پول جمع کندد پول بدهند ایا این درست است ؟ خود وکیل بیمارستان نباید این مسله را پیگیری کند نباید علیه اتهام وارد شده دفاع کند ؟چه کسی مسول است و باید پاسخ دهد شکایت بدون مدرک و شاهد به جایی می‌رسد؟ و اینکه از کجا معلوم خودشان بر نداشته باشند چه طور می‌شود که کادر درمانی از این اتهام تبرئه شوند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی نمیتوان بی دلیل کسی را متهم به سرقت کرد پس والدین متوفی باید مدرکی علیه شخصی که وی را متهم میکنند ارائه کنند نیازی به پرداخت پول توسط پرسنل نیست و به نسر همکار وکیل برای فیصله ماجرا چنین پیشنهادی داده است