17 مهر 1402

بیمه شخص ثالث

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
مصطفی بهرامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام خدمت شما وکیل محترم بنده امروز صبح با موتورسیکلت خودم که راننده هم خودم بودم و پدر من هم سرنشین موتور سیکلت به دلیل اینکه زمین خیس بود و همچنین ازدست دادن تعادل به زمین خوردیم و موتور سیکلت واژگون شد بنده مدارک ام تکمیل است گواهینامه موتورسیکلت دارم بیمه نامه معتبر هم دارم مالک موتور سیکلت هم خودم هستم در این واژگونی بنده پای راست ام به علت برخورد به اگزوز موتور دچار سوختگی شد و پدرم هم طبق پرونده پزشکی دچار مولتی اروپا شدند افسر راهنمایی رانندگی و پلیس کلانتری هم آمدند برای صحنه حادثه وکروکی افسر هم هست سوال من این است که آیا من میتوانم از بیمه خودم برای حوادث راننده استفاده کنم و پدر من هم استفاده کند و مطلب بعدی هم این است که دیه سوختگی البته شدید نیست به اندازه دو بند انگشت سوخته است چقدراست و آیا مولتی اروپا هم دیه دارد یاخیر؟باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود اگر بیمه شخص ثالث دارید پدرتان می توانند استفاده نمایند ولی خودتان جهت استفاده بایستی بیمه راکب داشته باشید