20 مهر 1402

مطالبه اجرتالمثل ایام تصرف

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجرت المثل اموال
محمد مهدی دین پرور
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
ما یه آپارتمان 4 واحدی هستیم با 4 مالک که هر واحد یک مالک دارد.
به غیر از آن، یک واحد سرایداری داریم که مشاع میباشد. این واحد سرایداری به مدت 20 سال توسط یکی از مالکین تصرف شده و به عنوان انباری استفاده مینماید. در این سال ها بارها شفاهی بهش تذکر دادیم ولی به خاطر همسایگی شکایتی نکردیم. اکنون میخواهیم شکایت کنیم. با شکایت کردن میتوانیم اجاره این 20 سال را دریافت کنیم یا نه ؟ اگر بله طبق قیمت روز محاسبه میشود؟

پاسخ کارآموز وکالت :

درود بر شما استفاده اختصاصی از مشاعات ممنوع است لذا ضمن امکان خلع ید نامبرده شما می توانید اجرت‌المثل ایام تصرف رو هم دریافت کنید که میزان با نظر کارشناس مشخص می شود .موفق باشید .دین پرور