مطالبه اجرت المثل ایام‌تصرف پس از فوت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجرت المثل اموال
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
پدر بنده در ملک شخص دیگری طی سالهای متمادی مشغول کشاورزی بوده تا انتهای سال 77دارای قرارداد هستند و منبعد بین دو نفر هیچ قراردادی وجود ندارد و ادامه همکاری بر اساس توافق شفاهی بوده
در سال 1389 صاحب ملک فوت می کنه و بعد از اون در سال 93 پدر من فوت می کنه
تنها ورثه صاحب ملک یه خواهر بود که به درخواست پدرم جهت پرداخت حق ریشه پاسخی نداد پدرم در سال 93 و قبل از فوتش بابت دریافت حق ریشه و تعیین تکلیف وضعیت خود شکایت کرد اما بعدش دیگه فوت کرد و اون خانم هم چند سال بعد فوت کرد و الان ورثه اون خانم درخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل دادن و دادگاه هم از تاریخ پایان آخرین قرارداد در سال 77 حکم داده
راهی هست بتونم به استناد شکایت پدرم تاریخ پرداخت اجرت المثل رو به تاریخ شکایت پدرم در سال 93 اصلاح کنم
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهترین راه این است که با شهادت شهود ثابت نمایید ادامه تصرف با توافق طرفین بوده است