25 مهر 1402

التزام به انجام تعهد تسیلم مال مبیع ،دریافت مال مبیع

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی منقول
فائزه فرش چی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ببخشید منکبه یک‌نفر میوه باغم‌فروختم وقسمتی از اون‌روی درخت هست وهرچقد بهش گفتین واظهار نامه براش فرستادیم جواب نمیده الان بایددچکار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و به کاربر گرامی به دادستانی رجوع کنید و ازشون اجازه بخواهید اگه شرایط رجوع ندارید یاومیوه ها تا اون موقعه خراب می شن ،شما می توانید میوه ها بچینید به دیگری بفروشید پول حاصل از فروش را برای آن شخص نگه دارید . تا بعد از رجوع پول بهشون بدید