01 آبان 1402

به زمینی که ملی اعلام شده چگونه اعتراض کنیم

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر

احتراما خدمت شما عرض کنمزمین پدری ما از سال 1348 در تصرف و زراعت خانواده ما بوده است. ولی الان ک برای گرفتن سند اقدام کردیم جزء اراضی ملی اعلام کردن.
ضمن تشکر میخواستم بدانم ک آیا امکان اعتراض هست ؟
از زمان تصرف تا اکنون کشت و زراعت انجام شده.
تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی سابقه‌ی احیا (کشاورزی) زمین ملاک تشخیص می باشد و اگر زمین تا قبل از سال 1341 فاقد سابقه احیا و عمران بوده یا انسان ها هیچ دخل و تصرفی در آنها نداشتند و همچنان صورت طبیعی خود را حفظ نموده باشند در اختیار دولت و سازمان منابع طبیعی در آمده است و اعتراض شما رد میشود