ذینفع دعوی پرونده اوقافی

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک موقوفه خاص هست که متولی آن اداره اوقاف شهرستان است‌ الان یک طرح دعوی نیاز است برای خلع ید اما اداره اوقاف استان که میخواهد طرح دعوی کند ولی متولی شهرستان هست .سوالم اینه آیا اداره استان میتونه طرح دعوی کند یا حتما باید شهرستان انجام بده آون رو با توجه به این که شهرستان زیر نظر استانه ولی خب حکم تولیت به اسم شهرستان هست.سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اصولاً اوقاف اداره استان ذینفع د طرح دعواست نه شهرستان و اگر متولی برای موقوفه وجود داشته باشد متولی نیز می‌تواند دعوی خود را طرح نماید