03 آبان 1402

دریافت یا عدم دریافت ایاب و ذهاب کارمندان پیمانی

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق انتفاع
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ،اینجانب کارمند پیمانی وزارت بهداشت هستم و در شهر ستان خدمت میکنم آیا هزینه ایاب و ذهاب به بنده تعلق می‌گیرد لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ایاب و ذهاب مربوط به درج آن در قرارداد فی مابین شما و سازمان می باشد در صورتی که در قرارداد قید شده باشد و استحقاق دریافت هستید و ممکن هست در فیش حقوقی شما این آیتم به حقوق شما اضافه شده باشد که دیگر سازمان مسولیتی در این خصوص ندارد