08 آبان 1402

در مورد جرم فروش قرص سقط چه اقدامی نمایم؟

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من در فضای مجازی اقدام ب فروش قرص سقط کرده ام ک توسط فتا شناسایی شدم فتا مدرک یک چت از من داره که بهم به اسم یک خانم پیام داده و قیمت قرص پرسیده من هم قیمت دادم در فتا پرسیدند چندبار فروخته ام نوشتم یکبار دو هفته پیش پیش بازپرس رفتم گفتم تاحالا نفروخته ام اقدام ب فروش داشته ام ولی کسی خریداری نکرد ازم ،که بازپرس در رای خود نوشته دفاعی‌ات غیر قابل قبول و من متهم شناخته شدم الان جلسه دادگاهم تشکیل میشه بنظرتون حکم من چیست ؟ و در دادگاه به قاضی چی میتونم بگم که رفع اتهام بشه تنها مدرک یک چت میباشد بازپرس گفتن حکمم یا تعهد کتبی یا مقداری جریمه نقدی ولی وکلا میگن حکمم زندان هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ بهرحال این موضوع یعنی فراهم آوری وسایل سقط جنین اعم از قرص و ....یا مباشرت و معاونت در ان ب هر نحو در قانون مجازات جرم انگاری شده است و مجازات قانونی 2 تا 5 سال حبس حسب شرایط کلی جرم و متهم دارد.پیام و هرگونه دلیل و مدرک یا صورتجلسات مراجع قضایی یا پلیس بضرر شما و در جهت اثبات اتهام و محکومیت و مجازات خواهد بود و با توجه ب کیفرخواست صادره اوضاع برای برائت کمی سخت میباشد با اینحال میتوانید حسب شرایط خود مانند ابراز ندامت،فقدان سابقه کیفری،تعهد به عدم تکرار و ....تقاضای تخفیف در تعیین مجازات بنمایید .دادگاه نیز در صورت صلاحدید مساعدت لازم را بعمل خواهد اورد.در نظر داشته باشید فارغ از نتیجه فروش قرص ،فراهم نمودن و اقدام ب چنین عملی نیز جرم بوده و نوعی معاونت در عمل مجرمانه تلقی میگردد موید باشید