16 آبان 1402

کلاهبرداری اینترنتی در حوزه ارز دیجیتال

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
احمدرضا کی پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . بنده چند وقت پیش یک اگهی کار دیدم در حوضه ارز دیجیتال که براشون ارز بگیرم . بعد مشغول شدم و بعدا فهمیدم که پول هایی که میزدن به حسابم برای مردم بوده و ازحساب بانکی من سواستفاده شده.
من تهرانم و حسابم از طرف شعبه ای در کرمان مسدوده . 2 تا سوال دارم
1_ با توجه به اینکه من سربازم ، میتونم لایحه بدم که نمیتونم بیام اونجا دادگاه و از راه دور پول شاکی رو بدم و رضایت بدن ؟
2_از حساب اون شخص 5 میلیون به حسابم اومده ، ولی در شکایت 20 میلیون گفته و حسابم به مبلغ 20 میلیون مسدوده ، الان من باید 20 میلیون بدم بهش تا رضایت بده یا همون 5 میلیون؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

ابتدا با مذاکره رضایت شاگی را اخذ کنید و سپس با ارسال لایحه مراتب را به اطلاع دادگاه برسانید . در غیر اینصورت پیشنهاد می شود وکیل بگیرید که پیگیر کار شما شود.