19 آبان 1402

آزادسازی مدرک تحصیلی وزارت بهداشت

دسته بندی : مهاجرتی | تحصیلی
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

برای ازادسازی مدرک از وزارت بهداشت ( رشته بدون طرح اجباری) راهی و یا امیدی هست؟ تازه فارغ التحصیل شدم و سابقه بیمه هم ندارم.

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام. در صورتی که دانشجوی دانشگاه روزانه بوده اید می توانید با پرداخت هزینه آزادسازی مدرک تحصیلی، تعهدات خود به دولت را خریداری کنید. برای این کار باید با مراجعه به صندوق رفاه دانشگاه خود، تسویه حساب ها را انجام دهید، سپس رسید تسویه حساب را به اداره تعهدات ببرید تا برایتان پرونده لغو تعهد خدمت تشکیل شود و بتوانید مدارک تحصیلی خود را آزاد کنید. مبلغ لازم برای خرید تعهدات ، بسته به رشته و مقطع تحصیلی متفاوت است.