04 دی 1401

شانس ویزا آمریکا فرزند سپاهی

دسته بندی : مهاجرتی | تحصیلی
ایمان قارون
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر. فرزند سپاهی (که پدرش نیز چندان رده بالا و شناخته شده نیس) می تواند جهت تحصیل برای آمریکا اقدام کند؟ و آیا در اخذ ویزا دچار مشکل میشود یا خیر؟ ممنون.

پاسخ کارشناس حقوقی :

وقت به خیر، بله میتوانند برای ادامه تحصیل در آمریکا اقدام نمایند. ولی اخیرا حساسیت زیادی در امریکا، کانادا و اروپا برای بستگان درجه خانواده های سپاه به وجود اومده و شانس ویزا رو اساسا کم کرده. البته در فرم های سفارت شغل پدر پرسیده نمیشود و صرفا امکان دارد افسر سفارت به صورت شفاهی بپرسد. این نکته هم در نظر بگیرید شانس ویزا در رشته های حساس مثل هوا فضا، بیوتکنولوژی، رباتیک ... برای ایرانی ها بسیار ضعیف تر می باشد. امیدوارم موفق باشید