22 آبان 1402

اتهام کلاهبرداری سایبری وفیشینگ

دسته بندی : جرایم سایبری | فیشینگ
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بایک نفر در خرید ارز دیجیتال همکار میکردم ولی متاسفانه پولی که به حساب من واریز میکرد پول فشنگ بود و من بعد متوجه شدن کارت بانکیم رو مسدود کردم حالا من یک شاکی پیدا کردم البته در شورای حل اختلاف شکایت کرده وبرای من در سامانه ثنا ابلاغ آمده که من بخاطر شکستگی پا و ضرب دیدگی کمرم که استراحت مطلق پزشک دارم نتونستم به دادگاه بدوی شورای حل اختلاف برام حالا میخوام بدونم که پرونده چی میشه شورای حل اختلاف رای صادر میکنه یا پرونده رو به دادگاه کیفی ارجا میده ممنونم راهنمای کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم شما نیز متقابلا از آن شخص شکایت کیفری کنید و بی گناهی خود را اثبات کنید پرونده در شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش ارجاع شده و به دادسرا ارجاع داده میشود باتشکر