23 آبان 1402

گفتن تا عمر داری هر وقت بیکار شدی بیا برات نامه بدیم ببر

دسته بندی : کیفری | شروع به کلاهبرداری
مسعود میرصادقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام،موسسه مشاوره شغلی وکاریابی غیر دولتی داخلی پیوند کار در تبریز آگهی استخدام زده بودن در دیوار ،بنده مدتی است بیکارهستم مراجعه کردم از من مبلغ 2200000تومان وجه کارت به کارت کردم بنام شخص
گفتند این مبلغ درقبال اولین حقوقت است منم که جویای کار بودم الان 45 روز است که خبری از کار نیست برا گرفتن وجه رفتم گفتن ما از شما امضاگرفتیم چونکه سامانه ای هست به شما پس داده نخواهد شد ، خودمم این وجه رو از دوستم قرض گرفتم،احساس کردم کلاهبرداریه ولی آنچنان توضیحات دادن که باورم شد کار پیدا کردم گفتن تا عمر داری هر وقت بیکار شدی بیا برات نامه بدیم ببر تا برات کار جور بشه ،ممنون میشم راهنمایی بفرماید با سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی منصرف از اتهام کلاهبرداری ، برای اقامه دعوای استرداد وجه باید متن قراردادی که امضا کردید بررسی گردد