24 آبان 1402

ديه قصور پزشكي در سزارين

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خواهرم برای بار چهارم سزارین شد،عمل این چنین پرخطری رو دادن دست دانشجو ی رزیدنت در مرکز اموزشی،بدون حظور پزشک،سزارین انجام ولی بعدا دچار خونریزی داخلی میشه،جای عمل باز شده وخونریزی خارج،بعدا مجددا خونریزی میکنه،اینبار رحم خارج میشه،مجدد خونریزی و این سری کل شکم رو باز و بدنبال منشا خونریزی که به دلیل همون انجام نادرست عمل سزارین توسط دانشجو شده بود،خونریزی رو بند میارن،آیا الان شکایت کنیم دیه رجم تعلق میگیره؟در واقع شکم خواهرم غیر از سزارین 4 مرتبه دیگر باز و بسته میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي در صورتيكه پزشك يا پرستار مرتكب قصوري شده باشند با اثبات آن ميتوانيد مطالبه ديه يا خسارت نماييد.