24 آبان 1402

اثبات مالکیت زمین از شهرداری

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام من یک زمین مسکونی درسال 97 خریدم الان رفتم از شهرداری پروانه بگیرم بعد این زمین از زمین ها که شهرداری واگذار کرد درسال 82 وشخص در سال 83 این زمین فروخته و7 مرتبه قولنامه‌ شده حال شخص که اول برگه واگذار را نداده الان آمده ادعای مالکیت می کند شهرداری یک بار می گوید که کسی که قولنامه‌دارد مالکیت دارد و اون شخص میرد شهرداری می گوید که کسی که برکه واگذار دارد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم تاریخ خرید هر شخصی که مقدم است چه برگه واگذاری چه مبایعه نامه ویا قولنامه ملاک است