25 آبان 1402

قرارداد پیش فروش منزل

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
ابوالفضل فاضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام
حدود 7 روز پیش با شخصی قرارداد پیش خرید خونه بستیم ، قرارداد در منزل آن شخص و بدون حضور بنگاه بسته شده ولی چون بنگاه آشناشون بود برگه قرارداد رو از بنگاه گرفت و به امضا و اثرانگشت طرفین رسید و یه شاهد که همسر م بودن ، فردا اون روز مبلغی رو طبق قرارداد براشون واریز کردیم ، و سه روز بعد از واریز مبلغ ، تماس گرفتیم که چکی که برای چندماه دیگه میخوایم بهش بدیم رو دوماه دیرتر پاس کنه ، و گفتن من این شرایط رو قبول نمی‌کنم و اگر میخواید خودتون قرارداد رو فسخ کنید . و من 20 درصد خسارتم رو میگیرم ، میخوام بدونم حق گرفتن خسارت رو از ما داره و اینکه اون برگه قرارداد معتبرهست ؟
ممنون میشم پاسخ بدید 🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام هر قراردادی در صورت امضا طرفین لازم الاتباع و معتبر است اگر در قرارداد حق فسخ و اخذ خسارت برای فروشنده در نظر گرفته شده بله می تواند خسارت بگیرد