25 آبان 1402

کیفری در باب سرقت از حساب بانکی

دسته بندی : کیفری | سرقت
سید ابراهیم رحمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا بدون مدارک ماشین و برگ سبز میشه برای دزدی ماشین اقدام کرد؟ کارت ماشین ب نام شخص دیگر ولی بیمه ماشین چند ساله بنامم هست. و اینکه شخصی با عابربانک من از atmموجودی گرفته من برم بانک میتونم چهره فردا را ببینم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . با طرح شکایت در دادسرا و طی درخواستی به قاضی تحقیق پرونده که به بانک مربوطه دستور نمی دهند که در تاریخ و ساعت مشخصی که از دستگاه پول خارج شده را چهره فرد را برای دادگاه ارسال نمایند