26 آبان 1402

مطالبه اجرت المثل ملک

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجرت المثل اموال
حانیه محمدزاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

پدر بزرگ من مدت 60سال قبل فوت کرده ماتر ک ایشان 20 راس گوسفند و4 راس گاو ویک خانه یروستای بوده مادرم در سال 64 آنرا در دادگاه ثابت کرده وآن زمان محکوم به پرداخت 350000هزار تومان شده اند آنها فقط قصد پرداخت آن مبلغ بدون اجرت المثل ایام گذشته را داشته اند ومادرم هم آنرا نگرفته من چه کار باید بکنم آیا اجرت المثل اینها چگونه محا سبه می شود بین 2برادر و2خواهر

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام میزان اجرت المثل قابل مطالبه ملک بر اساس نحوه استفاده شرایط روز و نوع مال هست که با توجه به نظر کارشناس یا توافق طرفین تعیین میشود…در مورد اموال مصرف شدنی مثل گاو و گوسفند مطالبه اجرت المثل ممکن نیست فقط قیمت آن را میتوانید مطالبه کنید