27 آبان 1402

شکایت بابت تدلیس در معامله

دسته بندی : کیفری | تدلیس در معامله
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من یه خونه ای معامله کردم در شهریار روز اول که برای بستن قرارداد به املاک مراجعه کردم صاحب ملک به همراه سندی که همراهش بود و روی سند هم نوشته بود سال ساخت 80 و توی قولنامه هم سال 80 ذکرشد بعد که من بعد 10 روز برای وام مراجعه کردم به بانک مسکن برای دریافت وام ازما پروانه ساخت خواستن و ما از شهرداری گرفتیم متوجه شدیم شروع ساخت بنا 73 بوده و فقط این واحد که طبقه سوم هست سال 80 ساخته شده بانک میگه چون سال ساخت اپارتمان زیاده بهش وام تعلق نمیگیره من مجبورم قرارداد فسخ کنم ایامیتونم از مالک بهخاطر دروغ گفتن شکایت کنم و هزینه فسخ دریافت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی در واقع دروغی به شما گفته نشده وطی استعلامی که گرفتید هم سال 80طبقه سوم ساخته شده به عبارتی شکایت بابت این مسأله نتیجه ای ندارد اگر در قرارداد حق فسخ دارید میتوانید فسخ کنید در غیر اینصورت باید توافق کنید