26 بهمن 1402

تحصیل مال از طریق نامشروع وکلاخبرداری

دسته بندی : کیفری | تدلیس در معامله
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من کار فروش امتیازهای وام بانک رسالت رو انجام میدم و تا الان یچیزی حدود 200نفر رو کار انجام دادم ولی از چند ماه پیش 3نفر از کسایی که پارسال وامشون رو گرفتن از من به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع و سو استفاده از مدارک هویتی و کلاهبرداری شکایت کردن و بازپرس با استعلام از سیم کارتهای ی که دست من بوده بابت انجام کارهاشون استدلالش این شده که من وامهاشون رو دریافت کردم بدون اطلاع اونها .هرچی هم توضبح میدم گوش نمیکنه و فقط برو رضایت جلب کن اونا هم میگن وام رو باید تسویه کنی وخسارت بدی . در صورتی که روال قانونی بانک جوریکه مرحله به مرحله باید از صاحب سیم کارت اهراز هویت انجام بده توسط فیلم گرفتن و کارت ملی و....
الان درحال حاضر مراجعه حضوری گذاشتن برامون ،سعوالم اینکه چه حرفی یا جوابی بدم که قانع بشه بازپرس تمام مراحل رو اطلاع داشتن و وام واریز شده و به درخواست آنها انتقال پیدا کرده به حساب شخص دیگه و فقط داشتن سیم کارت فعال بودن در تلفن همراه من ملاک نیست

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی پرونده شما نیاز به بررسی مدارک ومستندات وانجام مشاوره پس از بررسی مدارک دارد در صورت تمایل جهت مشاوره تلفنی از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید