استرداد خرید دستگاه کنجیاب

دسته بندی : کیفری | تدلیس در معامله
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من برا یک پیج اینستا که کارش فروش دستگاه گنج یابی بود 30میلیون واریز کردم قرار بود دستگاه رو بفرسته ولی الان 6ماه سرکارم گذاشته و طرف گرگان هست و من ملایر حالا کجا باید ازش شکایت کنم و اینکه خودمم گیر میکنم بخاطر دستگاه یا ن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام میتوانبد از باب کیفری به جرم کلابرداری شکایت کنید و خرید دستگاه کنجیاب چون مجازات درجه 7داره شروع به جرم نداره