28 آبان 1402

سواستفاده از اطلاعات

دسته بندی : جرایم سایبری | فیشینگ
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای کار در ارزدیجیتال و خرید و فروش و ورود به این شغل باید در برنامه ای که کاملا رسمی هست ثبت نام کنم و اطلاعاتم را کامل همراه با شماره کارتم به علاوه عکس از خودم همراه با یک برگه دست نویس که تعهد نوشتم بگیرم و داخل ان برنامه بارگزاری کنم میخواستم بدونم ایا مشکلی ممکنه بوجود بیاد؟برنامه رسمیه اما کلا میخام مطمئن بشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بله امکان سو استفاده از شماره کارت و مشحصات شخصی شما وجود دارد انچه جدیدا باب شده استفاده از حساب و مشخصات دیگران برای پولشویی و تحصیل مال نامشروع توسط افراد سودجو است که خود را کارفرمای شما معرفی میکنند حتی اگر جای معتبری است صد در صد اطمینان پیداکنید