04 آذر 1402

تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال یا وجه یا منفعت و یا امتیاز مالی از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

رفیقم که همیشه پیشم بود وبنا به دلایلی بیشتر شبها میماند درمنزل ما، که وقتی من خوابم میبرد ازطریق گوشیم بازحسابم پول حجابجامیکرده به حسابه کسی دیه یاحسابه خودش بعدپیامکشه هم پاک میکرده که من متوجه نشم .بعداز چندوفت متوجه شدم ک باهش حرف زدم وبحث کردم که درحضورشاهدای که دارم اقرانمود وابرازپشیمانی کرد .که من الان قصد شکابت دارم ورد مال .چه باید بکنم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، میتوانیدتحت عنوان سرقت از طریق رایانه و تحصیل مال نامشروع اقدام به شکایت از ایشان بنمایید.