طرح شکایت از بانک ملی

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال یا وجه یا منفعت و یا امتیاز مالی از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و احترام بنده فاخر علوانی بازنشسته بانک ملی ایران همان گونه که مطلع هستید تمامی مشکلات اقتصادی از سیستم فسادبانکی است متاسفانه اقدامات تلافی جویانه سختی برعلیه بنده و خانواده ام انجام دادند تمام زندگیم را از من گرفتند حتی منزل مسکونی و در حال حاضر مستاجرهستم بنابرین بازنشسته شدم از سال 98 به بعد نوبت بنده شد که باید از این سیستم فاسد هم انتغام میگرفتم و هم حق وحقوقم تا بهمن 1400 که بانک ملی اقدام به یک اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق شبکه بانکی و معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع (با رعایت تعدد ...و موضوع تبصره 2 ماده 2 قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور مصوب 1369/9/19 و موضوع ماده 741 قانون مجازات اسلامی، تحت عنوان «کلاهبرداری مرتبط با رایانه» جرم انگاری شده است، دوسال تمام منابع بانکها را به غارت بردند (1560)گزارش رسمی بر علیه بانک ملی در سامانه کشور به ثبت رساندم هیچ مرجعی رسیدگی نکرد و مستندات زیادی دارم و به انها تسلط دارم و می خواهم اعلام جرم کنم
چگونه می توانم خسارت بگیرم تبصره 1 ماده 10 قانون دیوان عدالت جواب می دهد ممنون هستم راهنمایی فرمایید 8 091605769 ع

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بله از چند طریق میتوانید کمیسیون اصل 90 - بازرسی کل کشور - دیوان محاسبات - دیوان عدالت اداری - اقدام نمایید