05 آذر 1402

مطالبه اجرتالمثل ايام تصرف

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجرت المثل اموال
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
سه دانگ از 6 دانگ منزل مسکونی را در زمان زندگی با همسرم جهت ایجاد انگیزه برای زندگی به نامش کردم در حال حاضر یک سال است طلاق گرفتیم و او با دو فرزندم در منزل زندگی میکند و من جدا منزل برای خود اجاره نموده ام به تازگی فهمیدم قفل درب منزل را عوض کرده است.
1- حکم تعویض قفل چیست؟
2- اگه خواسته باشم از او اجاره سه دانگ سهم خودم را بگیرم حکم چیست؟ ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي مي بايست جهت اجرتالمثل ايام تصرف ايشان دادخواست بدهيد ، باتوجه به اينكه طلاق گرفته ايد ايشان ميتواند قفل درب را تعويض نمايد.