15 آذر 1402

پایان مورد اجاره و نرسیدن زراعت

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه زمین کشاورزی اجاره دادم برای کشت گندم که تاریخ کشت از 15آذر1402 زده شده تا 1تیر 1403 برای کشت گندم ولی موقع تحویل اجاره نامه حواسم به بند قراردادی که املاکی اضافه کرده بود نبود که نوشته شده بود درصورت کاشت پنبه آب بهای پنبه توسط مستاجر پرداخت خواهد شد اگر مستاجر به جای گندم، پنبه بکارد ،من میتونم در 2تیر 1403 از زمینم بکشم بیرون چون اگر الان پنبه بکارد ، برداشت پنبه به پاییز 1403 میکشه درحالی که تاریخ اتمام اجاره 1تیر 1403 هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی در پایان موعد اجاره باید تخلیه کند یا تا زمان برداشت محصول به شما اجرت المثل زمین را بپردازد.