15 آذر 1402

سقط جنین با همکاری زوج

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من از همسرم می‌خوام جدا بشم چون فهمیدم بهم خیانت کرده و میگه دیگه نمیخوام زندگی کنم وکالت درطلاق دارم ولی مشکلم اینه که باردارم همسرم میگه خودت میتونی میخوای بندازی نگهش داری منم نمیخوام نگهش دارم می‌خوام ببینم چه مدرکی از همسرم بگیرم که اگر بچه رو انداختم نتونه بعدها مدعی بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم حتی اگر پدر الان برگه ای امضا کند که با سقط جنین موافق است،عنوان مجرمانه ی این کار از شما ساقط نمی شود و پدر شریک جرم شما خواهد بود و سایر اولیای دم جنین مثل جدپدری حق شکایت خواهند داشت.