21 آذر 1402

اسناد عادی یا رسمی در نزد محاکم

دسته بندی : حقوقی | صدور چک بلا محل
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتبخیر . با توجه به ماده 1287 قانون مدنی که میگوید سندی که نزد اداره ثبت یا دفاتر اسناد رسمی و یا «« مامورین رسمی»» تنظیم شود سند رسمی است‌... خواستم بدونم این دو مورد هم شامل سند رسمی میشود: 1_ پاسخ اداره اوقاف به استعلام دادگاه درباره مشخصات یک زمین. 2- صورتجلسه خلع یدی که مامورین ژاندارمری در اجرای حکم اصلاحات ارضی یک قطعه زمینی رو خلع ید و به امضا خود و اهالی رسانده اند. ایا اینها سند رسمی ان ؟ سپاس

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در دو مورد مذکور اگر نزد مأمورین رسمی در حدود صلاحیت آن‌ها بر طبق مقررات قانونی تنظیم شده باشند رسمی می باشد درصورت مزید اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی استفاده نمایید