دادخواست اعسار از پرداخت وجه چک

دسته بندی : حقوقی | صدور چک بلا محل
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من طی 6 ماه اینده تعداد زیادی از چکهایم برگشت میخورند بعلت اینکه همسرم ورشکست شده و با چک من کار میکرد حقوق من ماهی ده تومنه، میخوام بدونم ایا بعد از هرشکایت ک اعسار بزنم و مجدد اعتراض بزنم وقتی دادگاه تجدیدنظر حکم داد مجددا برای من اجراییه میاد برای پرداخت؟ یا نه بعد حکم تجدیدنظر باید پیش قسط را پرداخت کنم
و ایا دادخواست تعدیل اعسار رو میتونم چندماه بعد باتوجه به زیادشدن بدهیم ثبت کنم؟ دادخواست باید نسبت به احراییه اعسار ثبت شود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید بعد از قطعی شدن ای اعسار نسبت به پرداخت پیش قسط بلافاصله اقدام نمایید تا منتهی به صدور برگ جلب نشود در خصوص تعدیل هم بعد از سه الی 4 ماه می توانید اقدام نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر توضیحات کامل از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید