29 آذر 1402

آیا امکان خرید گواهی تمکن مالی وجود دارد؟

دسته بندی : مهاجرتی | مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
آیا امکان خرید گواهی تمکن مالی وجود دارد؟ یعنی یک نفر پولی را به حساب من واریز کند ولی پول فریز شود اما بانک بتواند گواهی تمکن را به نام من صادر کند. مشکل من این است که ملک و ماشین دارم اما پول مورد نیاز در حساب ندارم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام .. دوست عزیز مهم اینه که در زمان درخواست گواهی تمکن مالی وجه توی حسابتون باشه ، اگر پول یک روز قبل از اخذ گواهی تمکن به حساب ریخته شود، مشکلی به وجود نمی‌آید، اما بهتر است که پول از 6 ماه قبل در حساب باشد تا نشانی از تمکن حقیقی مالی باشد. در ضمن گواهی بانک به نام شخص اقدام کننده باید باشد و اگر فرد متقاضی متاهل باشد، می‌توان گواهی را به نام همسرش نیز صادر نمود