07 بهمن 1402

برای اخذ ویزا توریستی کانادا باید چه اقدامی انجام بدیم ؟

دسته بندی : مهاجرتی | مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. ما یک خانواده سه نفره هستیم که به دعوت نامه برادر خانمم برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردیم، که متاسفانه رد شدیم. برای مرتبه دوم می خواهیم اقدام کنیم، میخواستم بدونم اگر فقط برای خودم و همسرم اقدام کنیم و پسر 5 سالمون اینجا پیش مادریزرگش باشه بهتره، یا اینکه خانمم با پسرم مجدد اسم نویسی کنند؟ احتمال کدوم مورد برای قبول شدن ویزا ببشتره؟ متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به یک مورد ریجکتی شما و اینکه چقدر زمان از ریجکتی شمامیگذرد ؟ در خصوص سوال شما نیاز به مشاوره تلفنی دقیق دارید که در این خصوص بنده با یک شرکت کانادایی که در ترکیه هم دفتر دارند همکاری میکنم و می‌توانم بطور دقیق شرایط را برای شما بازگو کنم