01 دی 1402

مطالبه اجرت المثل توسط مالک با مبایعه نامه عادی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجرت المثل اموال
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من بعنوان فروشنده طبق آرای قضایی الان مالک آپارتمانی هستم که فروختم ولی هنوز بنام خودم هم تو اداره ثبت سندزده نشده ولی مالکیت من طبق آرای قضایی اثبات شده و رای به الزام تنظیم سند گرفتم البته تو مقدمات تنظیم سند از طریق اجرای احکام هستم اول باید بنام خودم سند زده شود و بعد من بتونم بنام خريدارم سند بزنم البته خود خریدار هم به استناد مبایعه نامه کد رهگيري دار حکم فسخ قرارداد اجاره و تخلیه مستاجررا گرفته و مالکیت خریدار احراز شده، اگر خریدار من را جلب ثالث کند و من آرای قضایی را که مالکیت من را اثبات کرده را ارایه دهم و موضع خریدار را تقویت کنم و خریدار میتواند اجرت المثل را بگیرد الان بحث ما مالکیت است که من از طریق آرای قضایی مالک هستم و فروختم و خریدار هم طبق مبایعه نامه رای تخلیه را گرفته است و دادخواست اجرت المثل داده است راهنمایی بفرمایید که چکار کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام دوست عزیز نداشتن سندرسمی مالکیت تاثیری در حقوق مالکانه خریدار ندارد و ایشان بعنوان مالک ملک موصوف میتواند مطالبه اجرت المثل نماید. موید باشید