02 دی 1402

مسدودی کارت و حساب بانکی

دسته بندی : جرایم سایبری | فیشینگ
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک دختر 16 ساله هستم فقط به یکی از دوستام کارتمو داده بودم که برام کیک بخره این کارت من دست ایشون موند و برام 1 ماه نیاوردش منم چند بار بهش گفتم به مامانم گفتم مامانم کارتو سوزوند و بهم زنگ زد گفت 10 تومن توش پول دارم منم گفتم چطور گفت حقوقمو به کارت تو ریختن و منم گفتم کارتو مامانم سوزونده گفتم هروقت رفت بگیره دوباره پولتو بهت میدم
هیچی اولا خیلی هروز میگفت منم ترسیدم بگم تو کارت 10 میلیون پول بود
حدودا 10 ماه از اون اتفاق میگذره و امروز صبح مامانم تو بانک کار داشت بهش گفتم لطفا کارتمم بگیر اومد گفت طهورا پلیس فتا کارتتو مستود کرده برات پرونده درست شده
منم موندم چی بگم
آلان باید چیکار کنم ؟من فقط کارتمو دادم برام کیک بگیره چون گشنم بود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما باید ابتدا با مراجعه به بانک علت مسدودی را جویا شوید.سپس برای اثبات ادعایتان در مورد خرید کیک باید شاهد و دلیل ارایه دهید.