11 دی 1402

با ایشون قرار گذاشتیم داخل ماشین فقط صحبت کردیم

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما با ایشون قرار گذاشتیم داخل ماشین فقط صحبت کردیم خودشون لوکیشن دادن نشستن داخل ماشین
بعد از اون هم پیاده شدن
حتی دستی هم به ایشون نزدیم
ایا این شکایت به جایی میرسه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در جرایم کیفری شاکی باید ادله کافی خود را ارایه دهد و اینکه آیا عمل ربودن اتفاق افتاده ،به نظر طبق سوال شما ایشان با پای خودش سوار ماشین شده و با پای خودشان پیاده شده و ضرب و شتم و تهدیدی و ... نشده و صرف ادعا نمیتواند بدون ادله کافی موجب وقوع جرم باشد شما متن پیامک و شهود و فیلم موجود در صحنه و غیره می توانید در دفاع استفاده کنید