ادم ربایی ادعای همسایه باتوجه به موضوع ارسالی

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

یکی از بچه های همسایه داداشامو میزد ، دیروز مامانم تو کوچه دم درمون دستشو گرفته بود برگشت گف بچه پسرای منو نزن و فلان ،نگو مادر بزرگش اونطرف دیده با دختراش پاشدن اومدن دم درمون فوش و فوش کشی و فلان بعد همسایه ها اونارو فرستادن خونشون مامان منم فرستادن خون،بعد مامانم صبح رفت و شکایت و فلان الان ک اس ام اس رفته براشون خبر رسوندن شما میخاستید نوه ی مارو بدزدید مام فردا میریم شکایت ب جرم ادم ربایی شما زدید بچه ی ما پاش زخمی شده و فلان در حالی ک اصلا همچین خبری نبود میخام ببینم دستشون ب جایی بند هست یا ن همسایه ها شهادت نمیدن ب چیزی ولی من خودم شاهد ماملنم بودم اونم دختراش و جاریش شاهد بودن براش

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام -کاربر محترم ادعای همسایه بی اساس میباشد و شکایت وی منتج به نتیجه نخواهد شد