12 دی 1402

شکایت از همکار بابت آدم ربایی

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ما با یکی از همکاران تئاتر دوشب قبل قرار گذاشتیم سر مسائل و یا ایشون تو ماشین صحبت کردیم خودشون لوکیشن دادن و رفتیم دنبالشون و حدود ده دقیقه بعد پیاده شدن
ایشون فردای اون روز از ما شکابت کردن و اتهام زدن که ادم ربایی کردیم و مورد ضرب و شتم قرار دادیم در صوذتی که هیچ اتفاقی نیفتاده ولی ایشون رفتن به پزشکی قانونی و درخواست چک کردن دوربین ها رو دادن ایا در صورت خود زنی پزشکی قانونی متوجه میشه؟
و اینکه از زمان شکایت ایشون تا تشکیل دادگاه چه قدر زمان میبره؟
ایا ایشون که تو ماشین تنها بوده و این رو هم اعلام کرده میتونه کسی رو به عنوان شاهد بیاره؟
و اینکه من چه زمانی میتونم برای اعاده حیثیت اقدام کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بله خودزنی قابل تشخیص است.زمان قابل پیش بینی نیست و بستگی به شهر و شعبه دارد.می تواند شاهد بیاورد که کسی هنگام سوار شدن به خودرو او را دیده است.بعد از صدور قرار منع تعقیب می توانید اقدام کنید.