13 دی 1402

آدم ربایی با خودرو اسنپ

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
مهدی خوش صفا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید
آقایی هستم که اسنپ کار میکنم
چند روز قبل خانمی کنار خیابون ایستاده بودن ومن رفتم بهشون گفتم من اسنپ کار میکنم گفتن مزاحم نشید گفتم مشکلی نداره جایی بخواین میرسونمتون گفتن مزاحم نشید
من دیگه منتظر نمودم ورفتم ایشون از اونجا زنگ زده بودن 110 که این ماشین بااین پلاک مزاحم من شدن ورفته بوده کلانتری شکایت کرده از کلانتری با من تماس گرفتن گفتن یه مشکلی پیش اومده بعد ما رفتیم دیدیم همون خانم با چهارنفر از بستگانش اومده وادعا کرده این آقا مزاحمم‌ شده و به زور می‌خواسته من رو سوار ماشین کنه
ما که هاج واج مونده بودیم از ادعای خانم گفتیم ما اصلا همچین کاری نکردیم چی دارین میگین گفتن نه ایشون می‌خواسته من رو به زور سوار ماشین کنه و پدر من شاهده هست
ما اصلا این مسئله روقبول نکردیم وگفتیم همچین کاری نکردیم ایشان همچنان ادعا میکردند ورییس کلانتری من رو بازداشت کردند
وپرونده به دادگستری ارجاع داده شد من در بازداشتگاه بودم در دادگاه مادر من که از این مسئله خیلی ترسیده بودند به اینها میگوید بیاید پولی بگیرید رضایت دهید اینها رضایت میدهند اما پرونده من به عنوان قصدآدمربایی بازست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . به نظر نمیرسد مدارک کافی علیه شما برای اثبات آدم ربایی وجود داشته باشد . صرفا ادعایی شده که باید ثابت شود