14 دی 1402

مهاجرت با کارت پایان خدمت

دسته بندی : مهاجرتی | تحصیلی
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من در آینده قصد ادامه تحصیلاتم را در خارج از کشور دارم اما هم اکنون مشمول خدمت سربازی می باشم. با توجه به حساسیت های موجود بر روی سپاه و تصادفی بودن تقسیمات درخواست امریه برای شهرداری ثبت کرده ام. اما دوره آموزشی این ارگان توسط سپاه برگزار میشود. آیا گذراندن دوره 2 ماهه آموزشی سپاه برای جذب امریه توسط شهرداری نیز میتواند موجب مشکلات ثانویه جهت ادامه تحصیلات و یا مهاجرتم شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر. صرف گذراندن خدمت سربازی در ارگان خاص مشکلی برای شما ایجادایجاد نخواهد کرد.