16 دی 1402

نشر اکاذیب در فضای مجازی

دسته بندی : کیفری | نشر اکاذیب
مهدی خوش صفا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من با همسرم اختلاف داریم و ایشون از طریق پیج اینستاگرامی و فالو کردن همکاران من در این پیج اقدام به انتشار مشخصات شناسنامه ای بنده و نشر اکاذیب و فحاشی و انتشار پیام های شخصیمون در این پیج کرده همچنین تهمت شکستن دستشون رو به اینجانب زده و تهمت اینکه قبل از ایشون چند همسر طلاق داده ام آیا با اینکه اولین بار هست اقدام به این کار کرده اند و سابقه کیفری ندارن درصورت شکایت امکان حبس و شلاق برای ایشون هست ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . در صورت اثبات موارد فوق و اثبات افترا و نشر اکاذیب مجازات حبس محتمل است که البته به نظر قاضی بستگی دارد