12 اسفند 1402

امکان محکومیت به نشر اکاذیب

دسته بندی : کیفری | نشر اکاذیب
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،شوهر من سه سال است که بنده را از منزل بیرون کرده و من با استشهادیه همسایگان به پلیس و گواهی اطرافیان به دادگاه اعلام کردم که ایشون در نبود من زنی رو به منزل آورده و حتی کودکانم هم از وجود این زن به عنوان زن دوم اطلاعاتی به دادگاه دادند و من در فضای مجازی ازدواج مجدد این آقا رو پست و متن تبریک گذاشتم،اکنون ایشون به جرم نشر اکاذیب از بنده شکایت کرده درحالی که پیامک هایی هم وجود داره که خودشون تایید کردن مجوز اردواج داشتن،آیا من محکوم خواهم شد یا تبرعه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام چنانچه ایشان ازدواج نموده باشند عمل انجام شده از سوی حضرتعالی مصداق نشر اکاذیب نمی باشد