19 دی 1402

سلام خسته نباشین شبتون بخیر من محکومیت دارم ینی 6 ماه حبس دادن نرفتم

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
سید شایان امیرخلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین شبتون بخیر من محکومیت دارم ینی 6 ماه حبس دادن نرفتم مهلت 10 روزه ام تموم شدش بعد الان بخام با بلیط اتوبوس یا قطار برم مسافرت داخلی امکان دارع بگیرن منو مامور با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. در خصوص تهیه بلیت قطار و اتوبوس خیر، می‌توانید تهیه کنید.