19 دی 1402

سلام بنده در سال 9/12/1400 از برادرم زمین ارث پدری خریدم و الان شکایت کرده که از سال 1382 زمین تحت تصرف من بوده

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجرت المثل اموال
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده در سال 9/12/1400 از برادرم زمین ارث پدری خریدم و الان شکایت کرده که از سال 1382 زمین تحت تصرف من بوده و اجرت المثل می‌خواهند
در قولنامه هم نوشته شده که هیچ حق و حقوقی ندارد
آیا میتونه از بنده اجرت المثل بگیره؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام زمانی که شما مالک شده اید از زمان مالکیت شما ایشان دیگر سمتی ندارد که مدعی باشد ولی در خصوص ایام قبل مالکیت شما اگر در قرار داد شما این حق را از خود سلب نموده باشد نیز به نظر نمی تواند ادعا کند که البته متن توافق و قرارداد باید بررسی گردد در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید